.
News Image

Guido Van den Bossche uit Familie is dood

Karel Deruwe niet langer in Familie.


​Leeft Guido Van den Bossche of niet? Dat was dé vraag die bij alle Familie-kijkers op de lippen lag. Maar liefst 995.000 kijkers (live +2) lieten zich meeslepen door de spannende midseizoensfinale van afgelopen vrijdag, waarin Karel Deruwe na 18 jaar zijn comeback maakte. Was die terugkeer eenmalig of niet? Leeft Guido of niet? En wat is er destijds met hem gebeurd? De midseizoensfinale riep heel wat vragen op. Vragen die maandagavond al enkele antwoorden kregen…



In de aflevering van vanavond werd duidelijk dat Guido wel degelijk dood is. Het komt tot een spannende confrontatie tussen begrafenisondernemer De Gendt (Dirk Vermiert) en Peter (Gunther Levi) en Amélie (Erika Van Tielen). Daarbij bekent De Gendt dat Véronique (Sandrine André) en haar ex Herwig Verleyen (Geert Willems) hem destijds een grote som geld hebben geboden om het lijk van Guido Van den Bossche (Karel Deruwe) te cremeren i.p.v. te begraven. Achter de rug van de familie om. De begrafenis moest dus doorgaan… alsof Guido in de kist lag.



Met deze verklaring van De Gendt hebben de Familie-kijkers alvast een antwoord op de vraag of Guido Van den Bossche leeft of niet. Maar wat heeft Véronique op haar kerfstok? Waarom kocht zij De Gendt om, om haar vader te laten cremeren? Waarom moest zijn lichaam verdwijnen? Een groot mysterie dat de komende dagen zal worden ontrafeld.



Voor deze spannende midseizoensfinale stond acteur Karel Deruwe na 18 jaar opnieuw op de set van Familie. En of hem dat beviel. “Het is precies weer thuiskomen. Het weerzien met Jef De Smedt was fantastisch, precies van gisteren geleden”, klinkt het bij Karel.


Bio van Karel Deruwe

Meer Over:

Familie Karel Deruwe