.
News Image

Familie zorgt voor meest bloedstollende vrijdag van het jaar

Dit zijn de grote verhaallijnen van de seizoensfinale.


Dit zijn de grootste verhaallijnen voor de seizoensfinale van Familie.



Verhaallijn 1: Hoe ver gaan Emma en Guido in de strijd om hun dochters?


Guido en Emma zijn enkele weken geleden te weten gekomen dat hun dochter Mila niet hun biologische dochter is. Zij werd kort na de geboorte in het ziekenhuis verwisseld. Guido en Emma spoorden hun biologische dochter op en vonden die: Milou. Milou’s vader Lucas is dus eigenlijk de biologische vader van Mila. Hij had meteen een goede klik met Mila en wil steeds dichter bij zijn dochter komen. Maar Emma wil koste wat het kost de meisjes samenhouden en zelf voor hen zorgen. Terwijl Guido zijn oude leventje met Mila mist. Hoe ver gaat Emma in haar strijd om de meisjes? En legt Lucas zich daar zomaar bij neer?




Verhaallijn 2: Herstelt Hanne van de zware aanrijding?

Stan kan niet verkroppen dat Evy hem heeft gedumpt om een nieuwe relatie aan te gaan met Maarten. Hij probeerde al wraak te nemen door Evy aan te rijden, maar bedacht zich en reed per ongeluk Hanne aan. Zij is bang dat ze blijvende verwondingen heeft opgelopen en haar job als modeontwerpster niet meer zal kunnen uitoefenen. Hoe evolueert Hannes toestand?




Verhaallijn 3: Neemt Stan alsnog wraak?

Stan heeft vernomen dat Evy met Maarten voor langere tijd naar Indië wil reizen. Na de aanrijding van Hanne verdwijnt hij spoorloos van het toneel. Zijn wagen wordt teruggevonden langs het kanaal, leeg. Wat is er met Stan aan de hand? Heeft hij zichzelf van het leven beroofd? Of wil hij zijn wraakplan alsnog uitvoeren? Lopen Evy en Maarten gevaar? Evy krijgt in de seizoensfinale een mysterieus telefoontje en gaat recht op haar doel af.




Verhaallijn 4: Worden Ayo en Stefanie uit elkaar gerukt?

De illegale Ayo wordt overgeplaatst naar een gesloten asielcentrum. Hij zal op het vliegtuig naar Nigeria worden gezet. De situatie lijkt uitzichtloos en zijn geliefde Stefanie is ten einde raad. Ze hakt een moeilijke knoop door… Worden de twee definitief van elkaar gescheiden?




Verhaallijn 5: Hoe evolueert de relatie tussen Lars-Marie-Véronique-Mathias?

Veronique en Mathias hebben zich herenigd in Dress & Play, een modelijn voor kinderen. Slagen zij erin om het zakelijke en privé te scheiden of zal dit nog voor de nodige conflicten zorgen? Marie weet ondertussen dat Lars regelmatig vreemdgaat. Dit maakt haar zeer achterdochtig. Lars wil het goedmaken, maar in hoeverre is Marie hiertoe nog bereid? Kan deze relatie standhouden? En waarom gaat Lars vreemd? Heeft dit te maken met Veronique?




Er zijn natuurlijk ook nog een paar zijlijnen die aan bod komen. Maar dat de seizoensfinale spannend zal worden, dat is een feit.

Véronique wordt 's nachts verrast. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne probeert op Stefanie in te praten, maar haar besluit staat vast. Rudi wil zijn huwelijksverjaardag met Zjef vieren. Amélie klinkt samen met Véronique op haar verjaardag.



De seizoensfinale van Familie, vrijdag 29 juni om 20.30 uur op VTM.