.
News Image

Deze soap moet je gezien hebben: “er gebeurt meer dan in Thuis en Familie samen”

“Er gebeurt de hele tijd van alles.Meer dan in Thuis en Familie samen


Sturm der Liebe is onlangs verhuisd naar VTM en dat is volledig terecht meent soapkenner en hoofdredacteur van Primo, Vic Dennis. Sturm der Liebe wordt uitgezonden in twintig landen en is zo in Europa de populairste soap aller tijden, onthult de 70-jarige Vic Dennis in Dag Allemaal.



De soapkenner onthult dat Sturm der Liebe eigenlijk een buitenbeentje is in soapland. “Het is een ongewone mengeling van een soap en een telenovelle,” verduidelijkt Vic Dennis. Zo staat elk seizoen één afgerond liefdesverhaal centraal tussen een hoofdpersonage, een ogenschijnlijk perfecte partner en een valse intrigant, vertelt Dennis in Dag Allemaal. Elk seizoen eindigt zo met een spetterend huwelijk…



“Er gebeurt de hele tijd van alles. Veel meer dan in Thuis en Familie samen,” aldus Vic Dennis. En er is een betere mix tussen de oudere personages en de knappe, jonge acteurs. “Die mix van jong en oud spreekt een ruim publiek aan,” aldus Dennis die eraan toevoegt dat de oudere acteurs in Sturm der Lieve veel meer aan bod komen dan Anna en Albert in Familie.



Toch nog niet volledig overtuigd? Pik dan zeker eens een aflevering van Sturm der Liebe mee, elke werkdag om 16h45 op VTM.