.
Junior Planckaert
dinsdag 15 maart 2022

Details over nieuwe tv-programma van de Planckaerts: “dat is niet de bedoeling”

Het programma start binnenkort

We zitten er ondertussen allemaal een beetje op te wachten, het programma waarin Junior Planckaert op zoek gaat naar de liefde. Hij is de enige van de drie kinderen van Eddy Planckaert en Christa die nog geen vaste relatie heeft en daar wou hij zelf graag verandering in zien komen. Binnenkort start ‘Junior op zoek naar de liefde’, maar Stephanie, zijn zus, wil graag nog enkele dingen verduidelijken voordat het programma start.

“Het is niet zijn doel om een lief te vinden via televisie. Natuurlijk zal hij dames ontmoeten, maar hij wil vooral ontdekken wat liefde nu eigenlijk betekent, na enkele stukgelopen relaties. Hij vraagt zich af wat zijn rol in die relatiebreuken was en hoe hij opnieuw de liefde in zijn leven kan toelaten”, legt Stephanie uit in Story.

Junior zal tijdens het programma goed begeleid worden door experts, en dat kan zus Stephanie alleen maar toejuichen. “Junior is nu eenmaal niet de grootste babbelaar. Zelf kan ik hem ook geen raad geven. Ik ben samen met mijn eerste lief en ik ben geen relatie-experte. Het enige wat ik kan zeggen is: volg je gevoel.”