.
Eddy Planckaert
maandag 29 april 2024

Eddy Planckaert moet levensstijl aanpassen

Het gaat ten koste van zijn gezondheid

Geen prettig nieuws voor Eddy Planckaert want hij kampt met hartritmestoornissen. De dokter liet hem weten dat hij leververvetting heeft en dat hij dringend meer moet gaan bewegen als hij nog lang bij Christa en de kinderen wil blijven.

Eddy is natuurlijk altijd druk bezig en ervaart heel veel stress. Maar wat begon met een hartoverslag en nadien ongemakkelijk zijn, lijkt nog toch serieuzer te zijn dan gedacht.

Planckaert moet meer gaan bewegen en dus wil Eddy meer willen gaan lopen en fietsen. Zijn leven is hem erg veel waard en dus wil Eddy daar ook alles voor doen.

Met het hart zelf van Eddy is gelukkig nog niks mis, maar met lever moet hij opletten. Die vervetting moet zo snel mogelijk verdwijnen.

De voormalig wielrenner weet wat hem te doen staat: meer bewegen en gezonder gaan eten. En gelukkig zit Christa dat helemaal zitten.

“We kunnen ook gaan wandelen. Maar dat doet hij niet graag. Al zal het ontspannen en niet aan zijn werk denken nog het moeilijkste zijn. Maar het is goed dat zijn hart in orde is.”

Bio van Eddy Planckaert

Meer Over:

Eddy Planckaert