.
News Image

De MENT Vlaamse Top 10 van 16 juni

Bart Herman, Slongs Dievanongs en Sam Gooris ruimen plaats voor drie zomerhits in wording.


De eerste nieuwkomer is Ivann, die afgelopen winter zijn eerste Vlaamse hit scoorde. Zijn tweede, “Uit het oog, niet uit het hart”, start bescheiden op nummer 10.



“Déja vu” van Herbert blijft op 9. Op 8 maken de jongens van Get Ready! hun entree, dat was lang geleden. “Sterrenregen” wordt her en der als hun comeback omschreven. Maarten Cox is hoogste nieuwkomer op 7 met “Hé jij”.



De nummers 6, 5 en 4 zijn dalers. “Zeg hallo” van Bart Kaëll zakt liefst 3 plaatsen en komt op 6. Sasha & Davy zingen “Jij doet de wereld stralen” niet meer op 4 maar op 5. Ex-nummer 1 “1001 nacht” van Jan Smit & Lindsay zakt van 2 naar 4.



Op drie weken tijd is Gene Thomas tot in de top-3 geslopen. Zijn “Goud” zou weleens écht een gouden plaat kunnen worden. “Catharina” van de Romeo's springt van 7 pardoes naar 2. Zo vormen zij een bedreiging voor Jo Vally en Noa Neal, die voorlopig nog veilig en wel genesteld zitten aan de top van de MENT Top 10. “De kracht van de liefde” staat voor de tweede week op 1.



De MENT Tip van de Week is de derde single van Lissa Lewis. “Boven de wolken” is een eigen(tijdse) versie van de Tura-hit uit 1993.


Meest recente foto’s van Bart Herman, Slongs Dievanongs, Sam Gooris, Ivann, Herbert Verhaeghe, Get Ready, Maarten Cox, Bart Kaëll, Sasha & Davy, Jan Smit, Lindsay, Gene Thomas, De Romeo's, Jo Vally, Noa Neal en Lissa Lewis:

Bio van Will Tura

Meer Over:

Will Tura