.
Jo Vally
woensdag 20 maart 2024

Jo Vally: “Ik heb al een heel stuk van de wereld mogen zien”

Maar op een vliegtuig krijg je haar niet

De moeder van Jo Vally mag dan wel 91 jaar zijn, de vrouw probeert heel af en toe nog altijd een concertje mee te pikken van haar zoon. Jo en zijn broers en zussen hebben veel geleerd van hun moeder, maar een ding herinneren ze zich nog goed.

“Ons moeder zei altijd: 'Een leugentje om bestwil kan geen kwaad.' En dat vind ik ook. Daarnaast benadrukte ze het belang van vriendelijkheid, want een kleine lieve daad kan een groot verschil maken in iemands leven”, zegt Jo in Primo.

Jo denkt wel dat hij de goeie genen van zijn moeder heeft geërfd. Ondanks dat hij heel hard werkt en vaak dag en nacht heeft gewerkt, en hij toch al 65 is, voelt hij zich nog altijd maar 35.

“Dankzij mijn job heb ik ook al een stuk van de wereld gezien. Ik heb geluk gehad wat te kunnen sparen. Samen met Marcella heb ik een appartementje gekocht in Spanje in de betere jaren. Ik heb ons moeder vaak gezegd dat ze eens moet meekomen. Maar ik krijg haar met geen stokken in het vliegtuig. Ze leeft met het idee dat het vliegtuig zal neerstorten wanneer zij aan boord zit.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally