.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
vrijdag 3 mei 2024

Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dat maakte het extra moeilijk”

Het ging gepaard met veel tranen

De meest recente aflevering van ‘Boer Zkt Vrouw’ was op emotioneel gebied een heel heftige aflevering. Er moesten opnieuw kandidaten naar huis gestuurd worden en dat kwam vooral bij kandidate Lynnsie heel hard aan. Zij werd naar huis gestuurd door boer Martijn.

“Ik had verwacht dat Lynnsie emotioneel ging reageren op het feit dat ik geen toekomst met haar zag. Zij had wél al gevoelens. We waren ook enkele dagen erg close geweest. Maar ja, gevoelens kan je niet forceren, hé”, zegt Martijn in Tv Familie.

Lynssie weende tranen met tuiten en dat is natuurlijk nooit leuk om te zien. Ook Martijn vond het niet leuk om haar te moeten teleurstellen.

“Maar het is nu eenmaal eigen aan een format als 'Boer zkt Vrouw' om mensen huiswaarts te sturen. Dat is niet evident, aangezien het over liefde en emoties gaat. Het is niet fijn om dan slecht nieuws te moeten brengen. Want je bouwt op één of andere manier wel een band op met elke kandidaat. En met Lynnsie had ik al een 24-uursdate gehad waar ze helemaal opengebloeid is. Dat maakte het nog moeilijker om haar weg te sturen.”