.
Aaron Blommaert, Laura Tesoro
maandag 7 augustus 2023

Zij komen vandaag langs bij 'Tien Om Te Zien'

Allen daarheen!

De komende dagen is het weer drie dagen feest in Westende. ‘Tien Om Te Zien’ slaat er weer zijn tenten op en is klaar voor drie muzikale dagen.

En deze artiesten zitten in de opname voor maandag: Loredana, Hugo (Sigal), Laura Tesoro, Bazart & Guusje, Cleymans & Van Geel, Regi feat. Maxine, Sasha & Davy & De Romeo’s, Aaron Blommaert, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader en Kenny B, DJ Licious, Natalia, The Dinky Toys, Bart Kaëll en Paradisio.

Zo’n 12.000 mensen woonden de vorige twee opnames bij en zij kunnen ongetwijfeld bevestigen dat het één groot feest was.

Wil jij er ook graag bij zijn, kom dan op maandag 7 augustus naar de rotonde aan de zeedijk in Westende. Presentatie is in handen van Aaron Blommaert, Laura Tesoro, Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Er wordt gestart om 20u30.

Meest recente foto’s van Loredana, Laura Tesoro, Bazart, Cleymans & Van Geel, Regi, Sasha & Davy, De Romeo's, Aaron Blommaert, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader, Kenny B, Natalia, The Dinky Toys, Bart Kaëll en Paradisio: