.
Coco Jr.
zaterdag 6 mei 2023

Coco Jr: “Ik bedreef de liefde op m’n eigen nummer”

Waarom ook niet

Heel wat vrouwen zullen in de jaren 90 ongetwijfeld een grote fan zijn geweest van The Dinky Toys. De groep hield er na een aantal jaar mee op en er zullen veel meisjesharten zijn gebroken op dat moment.

Coco Jr genoot van zijn status als BV en profiteerde dan ook van alles wat de showbizz hem te bieden had. Zo ook van het vrouwelijk schoon dat zich vrijwillig aanbod.

“Na de opnamen van ‘Margriet aan zee’ zakten we altijd af naar hetzelfde café. Daar leerde ik iemand kennen. We zijn dan samen geëindigd in een tentje ergens in de buurt. En terwijl ik daar de liefde bedreef, kwam er plots een bende jonge gasten de camping op, luid zingend: ‘I Can’t Keep My Hands Off You’ M’n eigen nummer! Speciale soundtrack, toch wel”, lacht Coco in Dag Allemaal.

Coco Jr was niet vies van wat vrouwelijk schoon, en hij moet ook toegeven dat hij de belangrijkste zaken van een vrouw heeft geleerd.

“Ze denken anders dan mannen, ik vind dat interessant en verrijkend. M’n nummers gingen vaak over passionele zaken, dan kan je dat maar beter op dat moment beleven, niet?”