.
Celine Van Ouytsel
maandag 1 november 2021

Celine Van Ouytsel herdenkt grootouders in een emotionele brief.

Ze mist hen nog iedere dag

Corona heeft er bij heel veel gezinnen stevig op ingehakt. Familieleden werden door het verschrikkelijke virus zomaar weggerukt en veel mensen konden niet eens afscheid nemen van hun dierbaren. Het overkwam ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel. Zij moest afscheid nemen van haar twee grootouders.

“Het heeft niet lang geduurd of jullie zagen elkaar terug in de hemel. Het lelijke coronavirus dat ons nu al bijna twee jaar in de greep houdt, werd jou helaas in april 2020 fataal, moeke. Dat ik je niet meer heb kunnen zien of horen en je niet meer kon groeten, was heel hard en onrechtvaardig. Ook de begrafenis in zeer beperkte kring was moeilijk. Een deel van het rouwproces heb ik gewoon gemist. Maar ik troost me met de gedachte dat je hierboven niet lang alleen bent geweest”, schrijft Celine in een brief aan haar grootouders in Story.

Een jaar nadat Celine haar oma overleed, overleed ook haar opa. Hij kwam te overlijden aan een gebroken hart. “Ik begreep je, jullie tweeën leefden voor elkaar. Jullie hebben samen een mooi leven gehad. Intussen heb ik jullie verlies een plaats kunnen geven, al overkomt het me nog steeds dat ik in tranen uitbarst. Jullie waren mijn grootste fans...”

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel