.
News Image

BV-teams spelen volleybal voor vol Sportpaleis

De bekerfinales volleybal in het Sportpaleis waren zaterdag het decor voor een spannende wedstijd tussen een team van TV-gezichten en een team van ex-sporters met allemaal stuk voor stuk klinkende namen...


Zaterdag liep het Antwerpse Sportpaleis helemaal vol voor de de heren- en damesfinale van de Beker van België volleybal. In de pauze tussen de beide finales in namen 2 BV-teams het tegen elkaar opnamen in een vriendschappelijke partij volleybal naar twee winnende sets. Een TV-team met kleppers als Natalia, Koen Wauters, Kris Wauters, Erik Van Looy, Bart De Pauw, Saartje Vandendriessche en Maarten Van Gramberen namen de handschoen op tegen een team van ex-topsporters met klinkende namen als sprintster Kim Gevaert, voetballer Gert Verheyen, doelman Geert De Vlieger, veldrijder Niels Albert, autopiloot Laurens Vanthoor, hoogspringster Tia Hellebaut en ex-volleybalinternationaal Virginie De Carne. Het werd een spannende wedstrijd met een verrassend aantal mooie volleybalacties terwijl het duidelijk was dat ze er allemaal veel zin in hadden. Uitblinkers vernoemen is moeilijk maar wie zich het meest liet opmerken was toch wel Koen Wauters die aan zijn spel te merken geen last meer leek te ondervinden van zijn knie of rug en zich duidelijk erg thuis voelde in het Sportpaleis. Tijdens de wedstrijdonderbrekingen zorgde Koen voor veel ambiance wanneer Clouseau- toppers als 'Dansen' en 'Anne' door de boxen schalden. Koen danste in het midden, klom zelfs in het scheidsrechtersstoeltje en probeerde al dansend de tegenstrevers af te leiden als hij aan opslag was... Zijn trucs zouden echter ook niet kunnen verhelpen dat zijn team zij nipt, eervol de duimen moest leggen tegen het sportteam. Eindstand TV-team vs team Ex-Sporters 0 - 2 na een vermakelijke wedstrijd.


Download onze app voor Android of iOS

Meest recente foto’s van Koen Wauters, Kris Wauters, Natalia, Erik Van Looy, Bart De Pauw, Saartje Vandendriessche, Niels Albert, Kim Gevaert, Tia Hellebaut en Geert De Vlieger: