.
News Image

Bv's volleyballen in Sportpaleis

BV-match met Clouseau, Kim Clijsters, Belle Perez, … 


Op zondag 14 februari 13u wordt om 13 uur in het Antwerps Sportpaleis de vrouwenfinale in het volley gespeeld tussen Kieldrecht en Tongeren, met om 16u de mannenfinale tussen Roeselare en Antwerpen.

Maar tussen die twee finales in staan er nog attracties op het programma, zoals een BV-match waarvoor Kris Wauters echt wel een schitterende affiche klaar houdt.


“Het wordt weer een wedstrijd tussen (ex-)sporters en niet-sporters. Het is de vierde keer dat we zoiets organiseren en nog nooit hebben de niet-sporters gewonnen. Daar willen we dus iets aan doen en we hebben voetbalanaliste en voetbalster Imke Courtois daarom gevraagd om als scheidsrechter één en ander door de vingers te zien,” grapte Kris op de persconferentie. “Omdat we niet tevreden waren over de twee coaches – bondscoaches Dominique Baeyens en Gert Vande Broek nota bene ! – hebben we Frank Depestele en zijn kameraad Wout Wijsmans gevraagd als coaches van de twee ploegen. Kunnen zij toch op de bekerfinale aanwezig zijn.”

De twee teams bestaan wel uit schitterende namen. “Bij de sporters hebben we twee olympische kampioenen, namelijk . Fredje Deburghgraeve en Tia Hellebaut, naast ex-wielrenner Nick Nuyens, ex-tennisser Xavier Malisse, Elodie Ouedraogo, Bryan Lynch en zijn echtgenote Kim Clijsters.

Zij nemen het op tegen Rob Vanoudenhoven, Belle Perez, Niels Destadsbader, Ruben Van Gucht, Kobe Ilsen, mijn broer Koen Wauters en ikzelf (Clouseau).”