.
Tristan uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 5 juli 2022

Boer Tristan: “Ik had het niet meteen verwacht”

Hij is opnieuw verliefd

Kennen jullie boer Tristan nog? Hij was de eerste en tot nu toe enige homo die ooit deelnam aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Het programma leverde hem geen nieuwe partner op, maar na 2 jaar is hij nu ook geen vrijgezel meer. Hij leerde zijn nieuwe vriend kennen op sociale media.

“Ik had het niet verwacht, maar plots was die klik er met één speciale man. Dus ja, ik kan met veel blijdschap melden dat ik een nieuwe vriend heb”, klinkt het gelukkig in Dag Allemaal.

Het koppel is al 6 maanden samen en Tristan is smoorverliefd. Toch kiest zijn nieuwe vriend er nog voor om even uit de spotlights te blijven. Wanneer de tijd rijp is zal Tristan hem met veel plezier aan iedereen voorstellen.

Het ‘Boer Zkt Vrouw’ avontuur was een bijzonder emotioneel parcours voor Tristan. Trouwe kijkers herinneren zich nog zeker het moment waarbij hij afscheid moest nemen van één van zijn uitverkorene mannen, Roy. Hij wandelde weg en hij liet zijn tranen de vrije loop.

Toen Dina daarna uitleg vroeg aan Roy waarom de keuze van Tristan zo hard binnenkwam bij hem, werd Tristan kwaad op Dina. “Dina, stop ermee! Wij hadden al eens afscheid genomen, maar toen moest de ploeg de scène nog eens filmen vanuit een andere hoek. Ik begrijp dat we tv aan het maken waren, maar ze konden toch niet verwachten dat we ons emotionele afscheid nog eens dunnetjes zouden overdoen terwijl iedereen aan het janken was”, klonk het toen bij de boer.

Download onze app voor iOS of Android