.
Dina Tersago
zondag 12 mei 2024

Boer Zkt Vrouw staat garant voor de nodige drama

Altijd al geweest

In een van de laatste afleveringen van ‘Boer Zkt Vrouw’ zagen we hoe Sanne allebei haar mannen naar huis stuurde en haar avontuur vroegtijdig afbrak omdat ze het toch nog te moeilijk vond om zich open te stellen voor iemand nieuw.

De kijkers van het programma hopen natuurlijk altijd op een beetje drama, maar hopen natuurlijk mee dat alle boeren en boerinnen er de liefde van hun leven tegenkomen.

Maar dat is lang niet altijd het geval geweest en het programma heeft regelmatig garant gestaan voor een goeie portie drama, schrijft Dag Allemaal.

Zo was er ooit boer Ruben die smoorverliefd was op kandidate Kitty. Dat had kandidate Cathy ook door en zij werd naar huis gestuurd door Ruben. De derde kandidate, Mallica, voelde zich overbodig en verdween zonder nog iets te zeggen.

In datzelfde seizoen bleef ook boer Patrick achter zonder partner. Hij wilde graag nog een zoon en had gehoopt een goede moeder bij een van de kandidaten te vinden. Helaas was de jongste kandidaat 42 en zag hij met geen van de dames een toekomst.