.
News Image

Bij 20 jaar Paal op Stelten hoort een topaffiche

Drie dagen feest in het Centrum van Paal-Beringen.


Paal op Stelten bestaat dit jaar twintig jaar en dat merk je zeker aan de prachtige affiche. Vrijdagavond is het rockavond. Deze dag is de inkom er helemaal gratis. Om 18 uur zwaaien de deuren open. Volgende namen maken hun opwachting: Along Comes Mary, Equal Idiots, The Kids, Meuris en Koyle.

Zaterdagavond vanaf 19.30u is het weer een avond met veel beats. Dit concept sloeg vorig jaar aan en daarom doet men dit nu nog eens over. Een aantal bekende DJ's komen langs zoals daar zijn: Robert Falcon, Severe, Jerez, Da Candy en Peter Luts, …

Naar de zondagmiddag en -avond wordt er door veel mensen al reikhalzend uitgekeken. Om 15u begint K3 er al aan. Rond 16u komt Paul Michiels langs voor een show van 75 minuten. Met Stan Van Samang komt een man die erin slaagde om een heel jaar in de Vlaamse Ultratop 50 te staan met “Een Ster”. Even daarna, om 19.30u krijgen de mensen anderhalf uur Kings of Pop op het podium. De broers Koen en Kris Wauters zingen met Clouseau vanaf 21.30u. Afsluiter van deze spetterende driedaagse wordt Milk Inc.



Een ticket voor zaterdag en zondag kost amper € 5 in voorverkoop, exclusief verwerkingskosten. Aan de kassa betaal je € 10.

Vrijdag vinden de optredens plaats op de Festivalweide van Paal26!

Zaterdag en Zondag is het op de Paalsesteenweg te 3583 Paal – Beringen te doen.



Kijk voor info op: www.paalopstelten.be.