.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 45

Ida De Nijs brengt ons naar Amsterdam.


Deze week verdwenen er acht singles en dat zijn Jennifer Berton met “Hartediefje”, Lindsay en “De grootste liefde”, Danny De Roover en “Al wat ik wil”, Tamara & Tom met “Wilde zwanen”, Yves Segers en “Iedereen doet 't”, Eric Flanders met “Het is weer weekend”, Fleddy Melculy met “Pinker” en Ida De Nijs met “Als het golf”, die er nu al staat met de opvolger.De Bakkerij en “Omgekeerd” is nieuw op 50. Sammy Baker en “Wees niet zo jaloers” werd er vorig week uit gekegeld, maar komt nu weer binnen op 49. “Vanavond” is het moment voor René Redley, want hij staat met deze single op 46. 45 is voor Nic Caan en “Wij 2 alleen”. Op 43 neemt Ida De Nijs ons mee naar “Amsterdam”. “Puur” van Jo Vally vinden we terug op 41. Meuris zingt op 39 over de “Bimbo van het jaar”. Frimout maakt “De Sprong” en komt als hoogste nieuwkomer binnen op 30.“Goud” van Bazart is na 57 weken stilaan op de terugweg. Zij zakken van 5 naar 10. Clouseau vindt het “Tijd om te leven” en klimt van 10 naar 9. Laura Lynn en “M'n dromen achterna” verliest twee plaatsen en staat op 8. “Zwart” van Gene Thomas is een sterke klimmer, van 17 naar 7 gaat het met hem. Bart Herman en “In mijn element” springt van 8 op 6. Ook Lissa Lewis gaat twee plaatsen vooruit en bevindt zich nu op plaats 5.

De Top 4 is ongewijzigd en dat betekent dat 4 opnieuw is voor Ertebrekers en “Eva Mendes”. Op 3 vinden we Niels Destadsbader en de “Speeltijd”. 2 is voor Tourist LeMC feat. Bart Peeters en “Meester Kunstenaar”. Helemaal bovenaan, al voor de twaalfde week op rij staat “Chaos” van Bazart.Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Bazart, Clouseau, Laura Lynn, Gene Thomas, Bart Herman, Lissa Lewis, Ertebrekers, Niels Destadsbader, Tourist LeMC, Bart Peeters, Rene Redley, Jo Vally en Frimout: