.
Peter Luts
donderdag 27 april 2023

Peter Luts zoekt nieuwe zangeres voor Belgische danceformatie Lasgo

Wie volgt Jelle van Dael op?

Gerenommeerd dj en producer Peter Luts gaat op zoek naar een nieuwe zangeres voor danceformatie Lasgo. Sinds 2001 noteerde deze Belgische hitmachine maar liefst 7 top 10-hits in de Ultratop 50 en scoorde ook internationaal met danceclassics als ‘Something’, ‘Alone’, 'Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Out Of My Mind’ en ‘Gone’. Met de stevige revival van de dance, komt de zoektocht naar een jonge, talentvolle zangeres die met Lasgo nationaal en internationaal wil touren zeker niet onverwacht.

Peter bundelt voor dit Lasgo-avontuur opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit Scream & Shout van Will.I.Am en Britney Spears. Naast een reeds bestaand hitrepertoire en de garantie op een mooie tour, mag de gelukkige zich dus ook verheugen op het uitbrengen van nieuwe Lasgo-hits.

“Het maken in de showbizz en leven als een popster spreekt nog steeds tot de verbeelding, maar lijkt voor de meesten slechts een verre, ongrijpbare droom”, zo zegt Peter Luts. “Maar wat als die droom plots heel tastbaar wordt en wel voor het grijpen ligt? Wat als jij binnen het jaar de kans zou krijgen om als zangeres van een internationale dance act, met een eigen hitrepertoire om U tegen te zeggen, de wereld rond te reizen? Want dat is exact wat we aanbieden en waar deze muzikale zoektocht zich in onderscheidt van zowat alle anderen!

“Ben (of ken) jij dus een getalenteerde zangeres van tussen de 18 en 30 jaar, met een frisse, commerciële look, een eigentijdse stem die zich leent voor dance en popmuziek, én zie je het helemaal zitten om als zangeres internationaal te touren… dan is Lasgo op zoek naar jou!”, besluit Luts enthousiast.

Je kan je aanmelden voor de audities via auditie@lasgo.be. Naast je persoonlijke gegevens (naam, leeftijd, woonplaats), wordt er ook gevraagd een leuke foto van jezelf, een korte bio met motivatie waarom jij het kan/wil zijn én een audio en/of videofile waarop je je vocale capaciteiten toont te bezorgen.