.
News Image

DJ Robert Falcon lanceert nieuwe single op het dak van het MAS

Primeurtje op het dak van het MAS.


Nog nooit eerder vond dit soort activiteit plaats op het dak van het bekende Antwerpse museum MAS. DJ Robbert Falcon maakte gebruik van de sluiting van het museum tijdens Covid-19 voor de opname van zijn nieuwste single ‘Lucky Star’ en nam daarbij een 30 minuten durende set op met een 360 graden uitzicht over het centrum van Antwerpen.



“Ik was op zoek naar een gebouw met veel uitstraling en internationaal karakter gekoppeld aan de stad Antwerpen. Daarbij viel mijn eerste keuze meteen op het MAS!”, zegt Robert Falcon. “Tijdens de lockdown heb ik mijn tijd 100% geïnvesteerd in het maken van nieuwe muziek. Het eerste nummer dat ik nu uitbreng is Lucky Star. Daarnaast zal ik deze zomer nog meer nummers lanceren die ik de afgelopen maanden heb kunnen afwerken. Er zijn nummers bij waar ik al zeker een jaar mee bezig was die nu eindelijk rond zijn geraakt en klaar om uit te brengen!”



Jaarlijks vertoeft de 25-jarige Antwerpse DJ van januari tot mei in Azië, maar momenteel zijn er 25 shows afgelast. “Jammer genoeg hebben veel festivals hun data verzet. Normaal gezien zouden er in oktober en november festivals doorgaan in onder andere Korea en Thailand. Verder had ik nog enkele Belgische events gepland voor September, ik heb nog steeds hoop dat deze zullen plaatsvinden!” laat hij weten.



Door een deels gecancelde planning vanwege de Covid-19 maatregelen lanceert Robert Falcon zijn nieuwste single “Lucky Star” nu dus in deze spectaculaire setting om de lancering kracht bij te zetten.


Bio van Robert Falcon

Meer Over:

Robert Falcon