.
Ben Segers
vrijdag 30 december 2022

Ben Segers kan het goed vinden met de nieuwe partner van zijn ex

Alles gebeurt in ongedwongen sfeer

Ben Segers is momenteel samen met regisseur Lenny en heeft een zoontje van zeven. Uit zijn vorig huwelijk had hij nog twee dochters die ondertussen al een pak ouder zijn.

Door de scheiding zie ik hen minder vaak dan Gène, mijn jongste. Het ene weekend zijn ze bij mij, het andere niet. Ze hebben ook stilaan hun eigen agenda, zo verklaart Ben aan Story.

Soms nemen ze de trein op momenten dat hij het helemaal niet verwacht. “Ik kom heel goed overeen met hun mama, we zijn flexibel in de regeling van het co-ouderschap.

Ons nieuw samengestelde gezin is nooit een probleem geweest, alles gebeurt in een ongedwongen sfeer. Ik kan het ook goed vinden met de nieuwe partner van mijn ex, Ron De Rauw”, vertelt Ben Segers aan Story.

Zijn huidige partner Lenny heeft, net als Ben, een zeer drukke job. Ze zijn ondertussen 10 jaar samen en hij geeft toe dat het niet altijd makkelijk is. “Op sommige vlakken zijn wij echt tegenpolen. Ik ben bijvoorbeeld meer een babbelaar, zij een danser, maar ik ben wel deels gevallen voor haar moves”, verklapt Ben.

Bio van Ben Segers, Lenny Van Wesemael en Ron De Rauw