.
Ben Segers
zaterdag 24 december 2022

Ben Segers: “Ik ga mijn collega’s erg missen”

Na 5 seizoenen valt het doek

Ben Segers is te zien in de nieuwste film ‘De zonen van Van As' op VTM. Nu al hoopt hij stiekem op een vervolg want sinds de laatste film is het team nog meer naar elkaar toegegroeid.

“Het was een soort afscheid, maar wie weet, als de film een succes wordt, zie je ons nog een tweede keer op het witte doek. Ik ga mijn collega’s erg missen. Ik beschouw hen als een kleine familie. Het was heerlijk om pretentieloos met hen te spelen”, zo onthult Ben aan Story.

Toen het nieuws bekend raakte dat de serie zou verdwijnen, viel dit in als een bom. De kijkcijfers van het programma waren nochtans niet slecht maar toch werd er van hogerhand beslist om geen nieuw seizoen meer te maken.

De partner van Ben is Lenny, regisseur en een fervent danser. “Elk project is een stuk uit haar leven, terwijl ik als acteur snel een rol kan loslaten”, verneemt Story van Ben Segers.

Werken voor en achter de camera blijkt ook een groot verschil te zijn. Als regisseur moet je met heel wat zaken rekening houden. “Ik moet als acteur gewoon uitvoeren”, aldus Ben.

Bio van Ben Segers en Lenny Van Wesemael