.
News Image

Ron De Rauw en Ben Segers brengen single uit

'Prinsessen Koningin' is hun single.

Op ‘Prinsessen Koningin’ zingen Ron De Rauw en Ben Segers voor hun (plus-)dochters.

Ron speelde recent de rol van Hans in de Eén-serie ‘Dertigers’ en gooide de voorbije decennia hoge ogen op vele theaterpodia in binnen- en buitenland. Ben Segers is één van de beroemdste Vlaamse acteurs.

Er is iets wat Ron en Ben bindt: beiden zijn zanger/muzikant én Ron is plus-papa van de twee dochters van Ben. De twee zagen de meisjes opgroeien tot jonge vrouwen en dat inspireerde hen. Tekstschrijver Jeroen Van Haele bracht hun verhaal onder woorden, Ron componeerde de muziek en dook samen met Ben de ICP Studios in. Het resultaat is een lief lied van twee vaders voor twee dochters. De titel: ‘Prinsessen Koningin’.
De single is nu uit.

Naast ‘Veel Liever’ - het duet dat Ron inblikte met Ellen Verest, zijn tegenspeelster in ‘Dertigers’ - is dit een voorbode van het eerste Nederlandstalige full album ‘Zo stroomt mijn bloed’ van Ron De Rauw.
De release hiervan is voorzien in het voorjaar van 2022.

Ron is zanger, gitarist, acteur, componist en levensgenieter. Met zijn eerste cabaretgroep Ongehoord was Ron in 1984 laureaat op het Camerettenfestival in Delft. Hij speelde ‘Wilfried’ in Familie, werkte/werkt als acteur mee in o.a. Rox, Mega Mindy, Wittekerke, LouisLouise, De Zoon van Artan, #hetisingewikkeld, Lisa en vertolkt de rol van 'Hans' in Dertigers.
Hij had Little Ronny Peacock & the Belmundo's (muzikale humor met Rembert De Smet en Peter Merckx), had een soloshow, dadooRonron, trad solo op in The Venetian in Las Vegas en met Jummoo (muzikaal cabaret) beleefde hij in binnen- en buitenland veel succes.
Ron schreef ook muziek voor andere artiesten.

Vóór het corona tijdperk toerde hij door Vlaanderen en Nederland met Als Heimer komt, de eerste productie die hij samen met zijn echtgenote Caroline Meerschaert maakte en speelt.
Hij heeft zijn eigen quartet rond RD.RAW (zijn alter-ego) en brengt in het voorjaar het full album ‘Zo stroomt mijn bloed’ uit, deze keer onder zijn eigen naam.

Bio van Ron De Rauw en Ben Segers

Meer Over:

Ron De Rauw Ben Segers