.
News Image

Annie verovert Vlaanderen met internationale topcast!

Niets dan lovende reacties op Annie.


Het verhaal van Annie is niet meer weg te denken uit de film- en musicalgeschiedenis. Toch durfde Music Hall het aan om het roodharige meisje in een heel nieuw jasje te steken. En zij deden dit niet alleen. Want wat krijg je als je musicaltoppers uit Vlaanderen én Nederland combineert? Een musical die je omverblaast!



Willemijn Verkaik, aka Elphaba-defying gravity, stond wellicht nog niet vaak op de Belgische planken, maar tourde lange tijd met haar onuitwisbare uithalen de wereld rond als groene heks in Wicked. Een waar genoegen was het dan ook om diezelfde iconische klanken terug te horen in Annie, dit keer in de rol van weeshuisuitbaatster Juffrouw Hannigan. Kraakzuivere, huiveringwekkende klanken vulden het Kursaal in Oostende.



Dat kan België ook, moet Music Hall gedacht hebben. Én terecht, want Deborah De Ridder (die inmiddels 3 rollen in Annie op haar CV mag schrijven), biedt het nodige Vlaamse tegenwicht, met haar vertrouwde prachtige musicalklanken in de rol van Grace Farrell.



Naast de leading ladies van beide musicallanden staan als 12 jarig meisje, in de titelrol, moet dan ook een droom zijn. Twee jonge Vlaamse talenten, Chaya Van Mol en Josefien Derijcke kregen die kans. Samen met alle andere kinderen wisten zij niet alleen de hoge noten te halen, maar ook de zaal te ontroeren met hun vertederende spel. De leading ladies van de toekomst zijn in aantocht!



Deze topdames zien schitteren in de spiksplinternieuwe Annie? Dat kan nog in Gent en Antwerpen!



https://www.musichall.be/shows/annie/