.
Ann Van Elsen
vrijdag 27 december 2019

Ann Van Elsen stapt op tram 4

Ann Van Elsen is 40.


Ann Van Elsen is 40

Sommige mensen gaan het wellicht niet geloven, maar pas vandaag is Ann Van Elsen op tram 4 gestapt. Ann is vandaag jarig en er staat dus een 4 vooraan. Op Instagram blikte Ann donderdag tevreden terug op de vorige 10 jaar en nam mij afscheid van tram 3.

“De laatste momentjes op tram 3... Ik kijk terug op een decennium dat in het teken stond van het moederschap, twee keer ben ik mama mogen worden en dat maakt van tram 3 de mooiste en meest ingrijpende tot nu toe”, schrijft de gewezen Miss België. Tram 3 bracht haar in ieder geval veel levenswijsheid. “Af en toe hobbelde het stevig, soms maakte hij gekke bochten maar hoe dan ook: dankjewel tram 3 om mij veilig, wel en wijzer af te zetten op perron 4. Ik kijk uit naar mijn wagon vol met geweldige medepassagiers die me tonen wat een geweldige rit me te wachten staat”, besluit Ann Van Elsen.

Wie Ann persoonlijk wil feliciteren met haar 40ste verjaardag, je kan haar vanavond tussen 16 en 19 uur in het Joe Christmas House op de Grote Markt van Antwerpen vinden waar zij 3 uur lang samen met Born presenteert.