.
Anemone Valcke
vrijdag 12 november 2021

Anemone Valcke over haar vrijscène: “Ze mogen dat verplichten”

Ze voelde zich meteen op haar gemak

Wie houdt van Vlaamse films, kan op dit moment terecht in de bioscoop. Daar speelt momenteel de film ‘Cool Abdoul’, een film die het verhaal vertelt over de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor de Gentse actrice Anemone Valcke.

In de film heeft de actrice een vrijscène met Nabil Mallat. Voor Anemone was het de eerste keer dat ze met een intimiteitscoach samenwerkte en daar is ze laaiend enthousiast over. “Ze mogen dat verplichten van mij. In het begin vond ik het een beetje awkward, maar dat gevoel was snel over. Het is aan de intimiteitscoach om de vrijscène in goede banen te leiden, zoals een stuntman bij gevechtsscènes of een danscoach die je begeleidt”, legt ze uit in Story.

Ondanks het feit dat er een intimiteitscoach aanwezig was, voelde Anemone zich nog altijd niet 100% op haar gemak. “Een vrijscène is altijd ongemakkelijk – maar het wordt op die manier afstandelijker en rationeler. Je hebt het gevoel dat je kunt zeggen als er iets verkeerds zou gebeuren. Nabil en ik vertrouwen elkaar ook dus dat zat ook snor.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Anemone Valcke

Meer Over:

Anemone Valcke