.
News Image

Affiche Pennenzakkenrock compleet

Maar liefst negen toppers op Pennenzakkenrock 2015.


Muziek blijft de hoofdmoot van pretpark-voor-één-dag Pennenzakkenrock. DJ-sets van bekende dj’s wisselen live optredens van Laura Tesoro, Laura Omloop, 4Reigners, Maarten Cox, Emma Bale, Slongs Dievanongs, Gene Thomas en Sam Gooris af. De Ketnet Band zakt net als de voorbije jaren met zijn vrolijkste formatie af naar het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. De wrappers van Ketnet nemen de presentatie voor hun rekening. Ketnet capteert als trouwe partner ook het volledige festival.

In 2014 konden 200 festivalgangers voor het eerst ook kamperen aan het festivalterrein. Wegens groot succes is kamperen ook deze editie mogelijk. De bivak met kamptenten maakt plaats voor tentjes die de kinderen zelf mogen meebrengen. De camping kan weer op veel bijval rekenen, want op enkele tientallen plaatsen na is de festivalcamping nu al volzet.



Het aanbod randanimatie is ook dit jaar weer indrukwekkend op Pennenzakkenrock. Het is onmogelijk om op één dag van alle attracties te genieten. Wie het graag rustig aan wil doen, kan in het educatief dorp deelnemen aan creatieve activiteiten. Muziek blijft wel overal dichtbij. In het amfitheater aan het marktplein is er de tweede dj-contest. Vorig jaar streden negen jongens voor een moment naast Regi op het hoofdpodium. De strijd was hard en leverde een geweldige winnaar op. De Limburgse Benne Adriaens (12) speelde het strand plat en kreeg nadien veel mediabelangstelling. Ook dit jaar zullen professionele dj’s en bekende radiostemmen de deelnemers jureren.

Meest recente foto’s van Laura Tesoro, Sam Gooris, Gene Thomas, 4Reignrs, Maarten Cox, Laura Omloop, Emma, Slongs Dievanongs en Ketnet: