.
News Image

Emma uit The Voice Kids scoort

Emma Bale is amper 15 en tot nu toe een vrij onbekende naam voor het grote publiek maar laten we daar meteen verandering in brengen. We kennen Emma nog van bij The Voice Kids en Emma maakte dankzij dat programma kennis met Hans Francken. Van het één komt het ander en vorige week woensdag dook Emma de studio van Hans Francken in om het liedje All I Want van Kodaline eens op te nemen. Na twee uur zingen was de klus geklaard en ondertussen is de single een feit. Het kan snel gaan, zelfs voor Emma gaat het op een meer dan leuke manier snel.



Emma sneuvelde in de battles bij team Regi maar ze kan haar mannetje echt wel staan op het podium. En dat ze kan zingen is duidelijk als je haar versie van All I Want hoort. Zelf luistert ze liefst naar Mumford & Sons, Kings Of Leon, Kean, Sam Smith, George Ezra en tal van anderen maar ze kan ook andere artiesten best wel appreciëren.



De single van Emma is bijzonder goed onthaald. Zowel Radio 2, Q-Music als MNM hebben de single op hun playlist staan en MNM maakt er meteen ook de Big Hit van, wat een fantastische belevenis voor de jonge Emma. De single doet het trouwens bijzonder goed op iTunes en moest enkele dagen geleden alleen Mia van Gorki voor zich laten gaan. Emma, geniet ervan!


Bio van Emma

Meer Over:

Emma