.
De KetnetBand: Maarten Cop, Jasper Heyman, Maureen Vanherbergen, Lotte Stevens, Giovanny Kemper, Gloria Monserez
zondag 13 februari 2022

Maarten Cop, Lotte Stevens en Jasper Heyman versterken De KetnetBand

De KetnetBand is weer compleet!

Groot nieuws over De KetnetBand vanochtend in Kingsize Live op Ketnet. De populaire kinderband krijgt er in een klap drie leden bij. En het zijn niet de minsten: Maarten Cop (Hoodie, Familie), Lotte Stevens (Mega Mindy, Hoodie) en Jasper Heyman (Campus 12). Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, Maureen Vanherberghen (Helden) en Giovanni Kemper (Nachtwacht) trekken zij binnenkort door Vlaanderen met een goedgevulde agenda vol optredens.

Lotte Stevens: "Als kind brulde ik alle intro’s van de Ketnet programma’s mee. Nu kan ik dat ongegeneerd terug doen als lid van de zalige KetnetBand."

Maarten Cop: "Als klein manneke droomde ik er al jaren van om op een podium te staan! Ik ben super blij dat ik die droom nu kan waarmaken met De KetnetBand.

Jasper Heyman: "De KetnetBand is het beste excuus om een giga-feest te bouwen, waar en wanneer dan ook. En daar heb ik, Duracell konijn als ik ben, ontzettend veel zin in."

De populaire KetnetBand heeft in zijn meer dan twintigjarig bestaan al heel wat bekende leden de revue zien passeren: onder meer Mark Tijsmans, Kobe Vanherwegen, Erika Van Tielen, Sofie Van Moll, Veronique Leysen, Charlotte Leysen en Celine Verbeeck maakten ooit deel uit van de live-band van Ketnet. De KetnetBand speelt ongeveer 100 shows per jaar en treedt in 2022 in heel Vlaanderen op met een nieuwe show vol Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten.

Gloria, Giovanni, Lotte, Jasper, Maarten en Maureen wisselen elkaar af: tijdens een optreden geven telkens drie van hen het beste van zichzelf op het podium. Ketnetters kunnen De KetnetBand voor het eerst aan het werk zien in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf april. Ketnet-wrapper Sien Wynants, Elindo Avastia (Ghostrockers, @elindo,..) en Michiel Demeyer (Biba & Loeba, Daens, Thuis,..) nemen afscheid van De KetnetBand en geven de fakkel dus door aan Lotte, Maarten en Jasper.

Data en extra informatie over De KetnetBand via Ketnetvoorouders.be.