.
Maureen Vanherberghen
vrijdag 22 maart 2024

Maureen Vanherberghen neemt afscheid van De KetnetBand

Wie neemt haar plaats in?

Groot nieuws vanuit De KetnetBand: Maureen Vanherberghen neemt na meer dan tien jaar afscheid van de populaire band. Het vertrek van Maureen biedt een mooie kans aan Imea Denooze. Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, Lotte Stevens (Hoodie), Giovanni Kemper (Nachtwacht), Jasper Heyman (Campus 12) en Maarten Cop (Hoodie) trekt zij binnenkort met De KetnetBand door Vlaanderen met een goedgevulde agenda vol optredens.

Maureen Vanherberghen : "Ik denk dat de cirkel wel rond is. Ooit ging ik zelf als klein meisje kijken naar De KetnetBand. Daarna mocht ik zelf heel Vlaanderen rondcruisen en nu kan ik met mijn eigen dochter gaan kijken. Maar ik ben ontzettend fier dat ik deel mocht uitmaken van de beste band van het land."


Imea Denooze: "Ik ben super blij dat ik deel mag uitmaken van De KetnetBand! Ik kijk het meeste uit naar het publiek en de vibes op het podium met mijn collega’s. Ik hoop dat ik mensen kan laten lachen en met een positief gevoel naar huis zal sturen!"


Fans kunnen Imea voor het eerst in actie zien op 15 mei 2024 tijdens haar debuutshow met De KetnetBand. De 19-jarige Imea komt uit Brakel en is bekend van haar hoofdrol als Sari in de reeks GameKeepers. Ze acteerde al in de film Bittersweet Sixteen en speelde hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale.


De populaire De KetnetBand heeft in zijn meer dan twintigjarig bestaan al heel wat bekende leden de revue zien passeren: onder meer Mark Tijsmans, Kobe Vanherwegen, Erika Van Tielen, Sofie Van Moll, Veronique Leysen, Charlotte Leysen en Celine Verbeeck maakten ooit deel uit van de live-band van Ketnet.

Bio van Maureen, De Ketnetband en Imea Denooze