.
News Image

Wie zijn woensdag de gasten van Danira in Vandaag?

Wie schuift er aan bij Danira? 


De gasten in Vandaag op woensdag 30 september



Vivaldi van start

Na bijna 500 dagen is er dan toch een akkoord voor een federale regering van zeven partijen onder leiding van Alexander De Croo. Terwijl de partijcongressen woensdagavond nog groen licht moeten geven, vragen we al een eerste reactie aan Kamerlid voor N-VA Valerie Van Peel. Hoe beoordeelt zij de inhoud die we al kennen en hoe ziet ze haar partij oppositie voeren ?



Van Gogh in 3D

In de Antwerpse Waagnatie loopt momenteel Van Gogh, The Immersive Experience, geen klassieke tentoonstelling met schilderijen, maar een virtuele ervaring waar je ondergedompeld wordt in het leven en werk van de schilder. Wij stuurden zanger Bent Van Looy naar de tentoonstelling. Van Looy is schilder van opleiding en opende tijdens de zomer zijn eerste solotentoonstelling.



Te Gek!?

Deze week lanceert Te Gek!? haar nieuwe jaarcampagne met als focus verslaving. Onze gasten zijn Paul Van Bruystegem, bekend van Triggerfinger en zelf jarenlang verslaafd aan drank, en Tijs Vanneste, a.k.a. Jef Van Echelpoel. Ze vertellen over de campagne en brengen het gloednieuwe campagnelied.



Linde Merckpoel schuift de hele avond mee aan tafel. Ook DJ Hakim Chatar tekent present.



De zevende aflevering van het derde seizoen van Vandaag, vanavond om 22u10 op één


Bio van Danira Boukhriss