.
Staf Coppens presenteert De Verraders
woensdag 16 augustus 2023

TV-hit De Verraders keert binnenkort terug met deze 9 bekende gezichten

"Sorry dat ik jouw vertrouwen heb misbruikt..."

20 bekende Vlamingen laten zich binnenkort van hun meest duistere kant zien in het nieuwe seizoen van De Verraders bij VTM. De eerste 9 deelnemers zijn alvast bekend en daarin prijken enkele verrassende namen. Burgemeester Walter De Donder, zangeres Klaasje Meijer, actrice Martine Jonckheere, televisiegezicht Nora Gharib, ex-turnster Aagje Vanwalleghem, influencer Elodie Gabias, ex-atleet Hans Van Alphen, televisiegezicht Andy Peelman en politicoloog Hendrik Vos geven vuil spel vrij spel en proberen de drie verraders uit de groep te halen. Of schuilt er een verrader in één van hen?

De start van De Verraders was vorig jaar een schot in de roos bij VTM. Maar liefst 1.150.000 kijkers* - goed voor gemiddeld 38,3% marktaandeel - volgden de intriges van alle bondgenoten en verraders Walter Damen, Jamie-Lee Six en Loïc van Impe. In het tweede seizoen duidt host Staf Coppens in een mysterieus kasteel opnieuw drie bekende verraders aan die zo lang mogelijk onder de radar moeten blijven. Samen met de 17 bondgenoten spelen ze een spel vol leugens, manipulatie en verdachtmakingen. Aan de bondgenoten om de verraders uit de groep te halen… voor ze zelf door hen worden ‘vermoord’.

Dat De Verraders opnieuw veel stof zal doen opwaaien wordt nu alvast duidelijk. Verschillende deelnemers verontschuldigden zich eerder al tegenover de andere deelnemers. Zoals ook Walter De Donder. “Ik beken: ik heb gemanipuleerd", klinkt het bij hem. “Sorry Nora. Sorry dat ik jouw vertrouwen heb misbruikt. Als jij me nu nooit meer wil zien… ik zou het snappen.