.
Raaf in The Masked Singer
donderdag 9 februari 2023

Is Raaf nu al ontmaskerd in ‘The Masked Singer?’

En wie is toch Champignon

Vlaanderen is weer helemaal in de ban van ‘The Masked Singer’. Wie zit er toch verscholen onder al die pakken? Tv Familie denkt het bijna te weten.

Vooral Raaf blijkt dit jaar een moeilijke te zijn. Nog niet iedereen is het erover eens of het hier nu gaat om een man of een vrouw. De gegokte namen gaan dan ook alle kanten uit. Van de Waalse Loïc Nottet en Angèle tot de Nederlandse Davina Michelle, ze worden allemaal genoemd.

En dan is er nog de charmante leeuw die als cowboy het podium betreed. Dat de leeuw kan zingen en dansen daar bestaat geen twijfel over. James Cooke en Christoff verdenken heel wat mensen. Maar de #LikeMe-fans zijn ervan overtuigd dat Maksim Stojanac onder het masker verscholen zit. Of zou het toch Metejoor, Viktor Verhulst of Kobe Ilsen zijn?

Nog zo’n groot raadsel is ongetwijfeld Groot Licht. Heel Vlaanderen lijkt zijn stem te herkennen, maar er een gezicht op plakken, dat lijkt nog niet te lukken. De meest voorkomende naam is Lieven Scheire, maar ook Hans Vanaken of Hans Van Alphen worden vaak genoemd.

Helemaal blij werden we van de schattige champignon die vrolijk over het podium sprong en het beste van zichzelf gaf. Vlaanderen leek het al snel eens te zijn dat comedian Kamal Kharmach in het pak zat. Maar toch kwamen er ook namen naar boven als Dancing Dimi, Kenji Gooris en Ian Thomas.

Soaperstar maakte dan weer een stevige indruk met haar eerste optreden. Zij leek toch een aardig stukje te kunnen zingen en dat bracht de speurders dan weer richting Laura Tesoro of Eline De Munck. Maar ook Julie Vermeire werd vernoemd als mogelijke verdachte.

En als laatste was er nog mummie. Ook daar zijn er stevige discussies wie er nu onder dat pak zit. Is Evi Hanssen, die een aardig stukje kan zingen? Of ruilde Karen Damen haar taak als speurder in voor een pak? Wie zal het zeggen?!

Meest recente foto’s van Loïc Nottet, Davina Michelle, James Cooke, Christoff, Maksim Stojanac, Metejoor, Viktor Verhulst, Kobe Ilsen, Hans Van Alphen, Ian Thomas, Laura Tesoro, Eline De Munck, Julie Vermeire, Evi Hanssen en Karen Damen: