.
Jamie-Lee Six
zaterdag 16 juli 2022

Reserveer nu uw tickets voor seizoen 2 van BV Darts!

Weer heel wat topnamen!

BV Darts is terug! 12 kraakverse BV's zullen in het najaar van 2022 opnieuw strijden op VTM 2 voor de felbegeerde titel. En jij kan ze live komen aanmoedigen.

Jij kan de dartsgekte vanop de eerste rij meemaken als supporter tijdens de opnames van BV Darts. Geniet van de spannende wedstrijden en laat je meeslepen door de uitgelaten ambiance op dit unieke evenement.

Ben je benieuwd naar de nicknames van Tourist LeMC, Jamie-Lee Six of Maksim Stojanac? Hoe trefzeker zijn Zuhal Demir, Francesco Planckaert en Elke Clijsters op de bullseye? Kunnen Riadh Bahri, Saartje Vandendriessche en Omar Souidi hun zenuwen onder controle krijgen bij de check out? En wat mogen we verwachten van de walk on van Flor Decleir, Hans Van Alphen of Pascal Braeckman?

Ze worden in ieder geval terug enthousiast aangekondigd door 'master of ceremonies' Sean Dhondt! Hou jij van die uitzinnige, dolgedraaide ambiance van de grote darttoernooien op VTM 2? Aarzel dan geen seconde om je favoriete BV te komen aanmoedigen en reserveer nu snel je gratis tickets via VTMtickets.be .