You are here

Tinne Oltmans richt eigen band op

16/06/2018 18:40-

Ghost Rockers-zangeres Tinne Oltmans richt eigen band op.

Tinne Oltmans kondigde het nieuws zelf aan op MNM. Ze heeft haar eigen band opgericht en heeft haar eerste optreden al beet. De voorlopig nog naamloze band zal op 18 augustus optreden tijdens Hamme Zomert. "Na 21h!" vertelde Tinne Oltmans trots op MNM. Met haar Ghost Rockers-collega's Marie Verhulst (bas), Juan Gerlo (gitaar), Elindo Avastia (drums) en Wout Verstappen (toetsen) treden ze natuurlijk voornamelijk in de namiddag op dus een avondoptreden vond de runner-up van Steracteur Sterartiest alvast een mooi begin.

Voorlopig zal de band uitsluitend covers brengen, maar Tinne koestert nog steeds de droom om haar eigen nummers te gaan schrijven. En wie weet kan ze dan in 2019 met haar eigen band én eigen nummers gaan touren.

Maar zover is het nog niet. Eerst nog een drukke zomer met Ghost Rockers en hopelijk hier en daar al optreden met de eigen band. Wie de bandleden zijn en wat de naam van de groep wordt is nog onbekend, maar het is wel de bedoeling dat mensen bij hun optreden “zingen en dansen, een echt feestje bouwen en af en toe eens geëmotioneerd raken”, aldus Tinne Oltmans op MNM.

Gerelateerde foto's:

Steracteur Sterartiest

Tinne Oltmans - Vilvoorde - 07/02/2018