.
Juan Gerlo, Tinne Oltmans en Marie Verhulst van Ghost Rockers
zondag 18 februari 2024

Juan Gerlo: “Haar acteertalent verdween wat naar de achtergrond”

Het was een beetje zoals in ‘Ghost Rockers’

Dankzij ‘Milo’ kreeg Juan Gerlo de kans om samen te werken met niemand minder dan Camille. Hij heeft veel bewondering voor haar en vindt dat de zangeres en actrice veel talent heeft.

“In ‘#LikeMe’ verdween haar acteertalent wel wat meer naar de achtergrond door haar zangprestatie. In 'Milo' komt het meer tot z'n recht. En ja, het is straf wat de '#LikeMe'-cast ondertussen allemaal al verwezenlijkt heeft. Dat is een bende talent bij elkaar, hoor”, zegt Juan in Tv Familie.

Juan maakte ooit zelf deel uit van een populaire reeks: ‘Ghost Rockers’, daar werd ook gezongen en geacteerd tegelijkertijd.

“Al heb ik het gevoel dat wij altijd wat de underdogs waren. Maar we mogen zeker niet klagen. We hebben er allemaal een mooie carrière aan overgehouden. Elindo (Avastia, 28) is nu zelfs een ster in Duitsland, dankzij de musical 'Tarzan'. En ook Marie Verhulst en Tinne ('Lisa') zijn sterk bezig.”

Juan hoort zijn collega’s van ‘Ghost Rockers’ niet meer zo vaak. Maar als ze elkaar terug horen, dan is het alsof er nooit iets veranderd is. “Uiteindelijk zijn we door 'Ghost Rockers' een beetje familie geworden. Zij zullen altijd een speciaal plekje in m'n hart hebben.”