.
News Image

Tekstschrijfster van Ann Christy in het theater

‘Dat heet dan Gelukkig Zijn’ een nieuwe theaterproductie van en door Mary Boduin.


Wat hebben Ann Christy, Louis & Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Jo Vally, Anneke Soetaert, Rita Deneve of Samantha met elkaar gemeen? Ze hadden allemaal ooit songs op hun repertoire staan van tekstschrijfster en actrice Mary Boduin. Voorts speelde Mary 10 jaar bij de KVS in Brussel, stond ze aan de zijde van Louis de Funès op het witte doek en was ze 2 jaar artistiek directeur in het Mudra van Maurice Béjart.



Nu Mary Boduin 75 jaar is geworden beklimt ze opnieuw het podium met de productie ‘Dan heet dan Gelukkig Zijn’, een voorstelling waar deze energieke dame op haar eigen en innemende manier bladert in wat ze noemt ‘haar mooie dagboek’.

Daarin blikt ze terug op de mooiste momenten uit haar goed gevulde leven. Het zijn daarom niet altijd de hoogtepunten, wel de momenten die haar op de een of andere manier ontroerden of die haar zeer hartelijk hebben doen lachen. Die ogenblikken heeft ze de voorbije maanden neergepend in haar mooie dagboek.



Een bloemlezing krijg je de volgende maanden in verschillende CC’s en bibliotheken in Vlaanderen. De première vond zaterdag in Meise plaats en daar zagen we een bijzonder mooie theaterproductie. Mary wordt tijdens deze tour muzikaal begeleid door zangeres Nathalie Schoonbaert en pianist Dirk Van der Linden. De regie is in handen van regisseur en musicalacteur Geoffrey Debondt. Voor meer info en boekingen: www.plusproducties.be


Bio van Mary Boduin

Meer Over:

Mary Boduin