.
Steven Van Herreweghe
woensdag 29 mei 2019

Steven Van Herreweghe is verloofd

Dit werd altijd stil gehouden.


Steven Van Herreweghe maakt deze week het mooie weer in Gert Late Night. De Aalstenaar zorgde tijdens de eerste twee dagen van zijn verblijf al voor enkele grappige momenten, Steven kan echter ook serieus zijn. Tijdens de laatste week van het vijfde seizoen van het programma van Gert Verhulst en James Cooke is de presentator een hele week lang te gast op de Evanna en dus ontsnapte Steven ook niet aan de ‘Bedgeheimen’ met James Cooke.

Steven heeft een mooi parcours in de liefde afgelegd, volgens hem was er ooit een jongen verliefd op hem. ‘Ik vond dat wel spannend, interessant zelfs. Ja, als je zeventien bent, allee….zelfs een tafel vind je interessant. Dat is toch zo?”

Steven Van Herreweghe heeft ondertussen een vriendin Katrien waarover hij ondertussen ook al veel gedroomd heeft, over trouwen en kindjes. Die hebben ze ondertussen al jaren. Het koppel heeft twee zoontjes: Lenni en Flinn van 6 en 5. Maar een trouwring, dat is er nog niet van gekomen. In ‘Bedgeheimen’ vertelde Steven dat hij heel graag zou willen trouwen. “Ik heb mijn vrouw al zeer lang ten huwelijk gevraagd”, geeft Steven bij James toe, maar naar de buitenwereld toe heeft Steven nooit over de verloving gesproken en dat doet hij ook nu niet. “De mensen die ons graag zien weten dat”, waarna een welgemeende sorry van James weerklinkt.

Steven leerde zijn Katrien in 2007 kennen, zij leerden elkaar op café kennen. Van het één kwam het ander en zij werden een koppel. Een gelukkig koppel zelfs, er kwamen uiteindelijk twee kindjes. Maar in 2015 zat er een haar in de boter: Steven begon een relatie met MNM-presentatrice Julie Van den Steen en brak dus met Katrien. Maar na een jaar kwam er een einde aan dat avontuurtje en Steven keerde met hangende pootjes terug naar zijn Katrien. Ondertussen zijn de twee weer gelukkig samen. “Soms is het zo donker dat je niet kunt zien dat je content bent”, reageert Steven in ‘Bedgeheimen’. “Dan zit iedereen maar te roepen: ‘Gast, stop toch eens met in de donker te staren’. Maar soms…je zit daar rap hé. “

Bio van Steven Van Herreweghe

Bio van James Cooke