.
Stan Van Samang
woensdag 13 januari 2021

Stan Van Samang: “ik zie daar serieus van af”

“Ik zie daar serieus van af in mijn hoofd.”

Stan Van Samang deelde niet alleen in de klappen omwille van de Eveline-affaire, maar natuurlijk had hij het als artiest ook moeilijk door de coronacrisis.

“De hele muzieksector heeft rake klappen gekregen, ik dus ook”, geeft Stan Van Samang toe in Dag Allemaal. Stans theatertournee werd uitgesteld en geen enkel festivalconcert kon doorgaan. “Ik ben blij dat ik toch hier en daar coronaproof kon optreden”, geeft Stan toe in het weekblad. “Kleinschalig, met mijn pianist.”

Ook in zijn privéleven voelde hij de impact van de lockdowns en de veiligheidsmaatregelen. “Ik zie daar serieus van af in mijn hoofd”, zucht Stan Van Samang in Dag Allemaal. “Ik ben een sociaal dier: ik ga graag op bezoek bij mensen, ontvang graag volk thuis. Dat kan nu allemaal niet meer, en dat vind ik lastig.”

In het begin kon Stan nog genieten van de rust en de vrije dagen, maar al snel was hij die rust beu. “Ik mis mijn vrienden en familie heel erg. Ik wil mijn maten weer tegen mijne gilet trekken, samen met hen op het terras van mijn stamcafé zitten”, snakt Stan Van Samang naar betere tijden in Dag Allemaal.