.
Stan Van Samang in Thuis
dinsdag 16 april 2024

Stan Van Samang: “Ik betaal nu een hogere prijs tijdens het uitgaan”

Hij wordt een jaartje ouder

Vorig jaar verdween Stan Van Samang uit ‘Thuis’. Sindsdien hebben we hem niet meer op televisie gezien, behalve dan tijdens heruitzendingen van onder andere ‘Vermist’.

Nieuwe tv-plannen heeft Stan ook niet meteen, niet als acteur en niet als presentator. Maar hij sluit niet uit dat het er ooit toch nog eens van komt.

“Wie weet zie je me ooit nog als tv-presentator. Ik heb er al eens van kunnen proeven in 'Studio Stan', waar ik onbekende mensen hielp om een nummer, dat veel voor hen betekent, op te nemen. Nu, écht presenteren en de mensen thuis aanspreken, is nog iets anders, natuurlijk. Maar als dat begeleid kan gebeuren, wie weet?”, klinkt het in Dag Allemaal.

Stan is een tijdje geleden 45 geworden, maar heeft dat niet uitbundig gevierd. Hij heeft het rustig gehouden, samen met zijn partner Barbara.

“Ik ga wel eens op de lappen, maar dat is fel geminderd. Bovendien betaal ik tegenwoordig een hogere prijs als ik een nachtje in de drank ben gevlogen. Niet dat ik nu als een pater leef, dat is niet de aard van 't beestje. Maar de mensen betalen om mijn stem te horen, dus moet ik goed zorg dragen voor mezelf. Een liederlijke levensstijl past niet in dat plaatje.”

Bio van Stan Van Samang

Meer Over:

Stan Van Samang