.
Sean Dhondt
zondag 29 mei 2022

Sean Dhondt: “Er is geen zak te zien”

"Nu denk ik daar anders over”

Naarmate je ouder wordt, leer je vaak de kleinere dingen des levens wat meer te appreciëren. Voor Sean Dhondt is dat zeker zo. De 38-jarige zanger en presentator leidt een gejaagd leven, maar staat tegenwoordig vaker stil bij de schoonheid van het bestaan. Daarover vertelt hij meer in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Om zijn conditie op peil te houden, waagt hij zich meermaals per week aan een sessie joggen. Daarvoor neemt hij zijn vriendin Maithé mee, die dezelfde sportieve instelling als Sean heeft.

“Onlangs waren Maithé en ik aan het joggen en plots kwamen we in een open veld vol met knalgele bloemetjes”, zegt hij vrolijk. “Ik heb luidop geroepen: 'Wauw, dit is mooi!'. Vroeger zouden dat soort taferelen aan me voorbijgaan, maar met het ouder worden heb ik er meer oog voor gekregen”, aldus Sean.

De zanger-presentator woont in het landelijke Tielrode, een gemeente die rustig gelegen is en zich kenmerkt door het vele groen in de omgeving.

“Had je mij enkele jaren geleden gevraagd wat er zo tof is aan Tielrode, had ik geantwoord: 'Er is geen zak te zien.' Nu denk ik daar anders over”, concludeert Sean.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt