.
Sean Dhondt
woensdag 28 februari 2024

Sean Dhondt: “Ik wist toen al dat ik actief zou blijven”

Maar hij moest zwijgen

Even leek het of VTM had Sean Dhondt volledig afgeschreven als (radio)presentator, maar dat is gelukkig niet het geval. Hij is helemaal klaar voor een mooie toekomst, want hij heeft ook een nieuw platencontract getekend en er ligt een nieuwe single klaar.

Midden januari raakte bekend dat Sean terug aan de slag kon bij DPG Media en dat nadat hij dat nieuws maanden had moeten verzwijgen. Het was een last die van zijn schouders viel toen hij het bekend mocht maken.

“Mijn laatste plaat bij Q was heel bewust Radioactive van Imagine Dragons, want ik wist toen al dat ik 'radioactief' zou blijven. Velen dachten dat ik bij JOE aan de slag zou gaan. Dat klopt ook deels, want ik ben er sinds een tijdje de netstem. Maar als kind van de jaren 80 en tiener in de jaren 90 zit ik nu meer op mijn plek bij Q-Allstars”, klinkt het in Story.

De reacties op Sean bij Q-Allstars zijn lovend. Hij vindt het toch altijd een beetje spannend om mee te bouwen aan een nieuw verhaal.

“Nu ik begin te merken dat mensen het waarderen, maakt me dat trots en geeft me dat extra motivatie. We maken er geen geheim van dat we geen live-radio maken. 's Morgens bereid ik thuis met een kopje koffie alles voor, daarna lees ik het in mijn homestudio in en dan monteer ik de presentaties nog tussen de nummers.”