.
Davy Gilles in Wittekerke
zaterdag 2 juli 2022

Romeo Davy Gilles flatert in Spartacus Run

En hoe brengen de andere kandidaten het ervan af?

In een nieuwe week van Spartacus Run, van maandag 4 juli tot en met donderdag 7 juli om 21u40 bij VTM, worden de hindernissen van het Spartacus Run parcours getrotseerd door een verse lading strijdlustige BV’s. Die obstakels zijn stijl, hoog, diep, riskant en vooral ook nat. Al mochten ze voor sommige deelnemers (lees: Davy Gillis) nog wat groter zijn…

Op maandag 4 juli betreedt twee derde van de Romeo’s het strijdtoneel. Davy Gilles en Gunther Levi kunnen de longen uit hun lijf zingen, maar kunnen ze de longen ook uit hun lijf lopen, sleuren, klauteren en springen? Gunther breit de obstakels aan elkaar als waren ze songs in een medley. Bij Davy komt daar iets meer geklungel aan te pas…

Wie is de Q-dj met de sterkste spieren en de beste conditie? Radio-dj’s Vincent Fierens en Maarten Vancoillie vechten het op dinsdag 5 juli uit. Maarten volgt de gouden tip van Andy - doseren! - (iets te) nauwgezet op. Zijn collega gaat dan weer diep in het rood: “Ik ben er echt los overgegaan”, aldus een compleet uitgeputte Vincent aan de finish. Maar levert dat ook toptijden op?

Op woensdag 6 juli strijden model en actrice Lauren Versnick en YouTube-fenomeen Average Rob voor eer en glorie op het land en in het water. Average Rob blijkt helemaal niet zo average te zijn en ontpopt zich tot een echte kanjer met een stevige portie competitiedrang. Lauren sneuvelt dan weer in enkele opdrachten en gaat niet zonder kleerscheuren naar huis. Weten haar lenige benen de boel alsnog te redden?

‘De Beer Van Brecht’ vs. ‘De Troubadour’. Op donderdag 7 juli nemen ex-judoka Dirk Van Tichelt en muzikant Tourist Le MC het tegen elkaar op. “Conditie heb ik niet meer, maar karakter heb ik wel nog”, aldus Dirk aan de start. Dat blijkt niet gelogen. Maar slaagt hij er ook in om op karakter en spierkracht een scherpere tijd neer te zetten dan Tourist Le MC? Er blijkt namelijk een rasechte atleet onder het vel van de muzikant te schuilen….

De individuele runs van de kandidaten zijn vanaf maandag 4 juli in preview te bekijken op VTM.GO.

'Spartacus Run', van maandag tot en met donderdag om 21u40 bij VTM