.
Jinnih Beels
vrijdag 16 juni 2023

Jinnih Beels: “Als de camera draait, kan er vanalles gebeuren”

Ze kiest alleen voor avontuurlijke programma’s

Een bekend persoon die komt opdraven in een televisieprogramma, het is eerder de regel dan een uitzondering. Of je nu artiest, acteur, politica of chocolatier bent, ze zien je vaak graag komen.

Ook Jinnih Beels was nog te zien in één van de vele programma’s met BV’s. Zij nam deel aan ‘BV-Darts’.

“Ik ben sowieso heel voorzichtig. De meeste verzoeken wijs ik af omdat ze niet bij mij passen. Voor shows als ‘Dancing On Ice’ of ‘Bake Off Vlaanderen’ zal ik altijd passen, maar een programma dat draait om sportieve uitdagingen, zoals ‘Spartacus Run’, ligt mij wel. Ik heb twintig jaar bij de politie gewerkt en heb veel fysieke proeven gedaan”, vertelt ze in Humo.

Natuurlijk heeft Jinnih ook gehoord over de deelname van Georges-Louis Bouchez in ‘Special Forces’. Maar zij relativeert de vele kritiek op zijn deelname.

“Hoe goed je voorbereiding ook is, als de camera draait, kan er van alles gebeuren. In extreme situaties zoals in ‘Special Forces’ is het ook moeilijk te voorspellen hoe je precies zult reageren en wat het publiek van jou zal denken. Je weet van tevoren dat iedereen een mening zal hebben en daar moet je tegen kunnen.”

Bekijk ook deze items over Special Forces: Wie Durft Wint: