.
Rocco Granata
dinsdag 6 december 2022

Rocco Granata: “Ik begrijp hoe hij zich nu voelt”

Hij mist haar nog elke dag

Het is bijna niet te geloven dat een artiest als Rocco Granata nog zo vaak wordt gestreamd op Spotify. Mensen zijn nog altijd dol op zijn muziek en dat is dus duidelijk te merken aan de duizenden streams.

“Maar optreden, dat wil ik niet meer. Hoe kan ik nog vrolijk zingen op een podium als mijn hart niet blij is. Nee, ik ga nooit meer optreden. Maar als ze mij nu bij de televisie vragen om mijn WK-liedje te komen zingen, doe ik dat misschien wel”, zegt Rocco in Dag Allemaal.

Maar de zanger wordt ook vaak met z’n neus op de feiten gedrukt, en zeker het feit dat hij al een jaartje ouder wordt. Zo denkt hij nu regelmatig terug aan Nicole Josy, en staat hij vaak stil bij het verdriet van Hugo Sigal.

“Toen Nicole 17 was, stond ze al in mijn voorprogramma nog voor ze Hugo ontmoette. Ik begrijp hoe hij zich nu moet voelen. Nicole was alles voor hem, net zoals mijn vrouw Rosie dat voor mij was.”

Nicole en Hugo hadden geen kinderen, dus Hugo blijft alleen achter, maar hopelijk met veel steun van vrienden en familie. Iets waar Rocco altijd op kan rekenen.

Bio van Rocco Granata

Meer Over:

Rocco Granata

Bio van Nicole Josy, Hugo Sigal en Nicole & Hugo