.
News Image

Robby Longo nodigt nieuw talent uit

Vorige week liet Robby Longo al weten dat “The Voice van Vlaanderen”-winnaar, Tom De Man, te gast zal zijn tijdens zijn ‘Country Birthday Concert” op 21 november in Wieze.

Vorige week liet Robby Longo al weten dat “The Voice van Vlaanderen”-winnaar, Tom De Man, te gast zal zijn tijdens zijn ‘Country Birthday Concert” op 21 november in Wieze. Nu voegt Vlaanderens populairste country-artiest daar nog meer jong talent aan toe.

Het kersverse duo en de Radio 2-revelatie van het moment, Filip & Sarah, zullen alvast te gast zijn met hun hit “Helemaal van jou”. Filip & Sarah wisten in Vlaanderen op korte tijd heel wat harten te veroveren met hun nieuw geschreven Nederlandstalige country-popnummers. De soundtrack van hun jeugd, met de muziek van The Eagles en Kenny Rodgers, bepaalt duidelijk mee hun sound.Uit Nederland komt de 18-jarige Laura van den Elzen, die ondanks haar jonge leeftijd, al furore maakt in het internationale country-circuit. Met talrijke optredens in Denemarken, Duitsland en haar thuisland wordt zij stilaan een vaste waarde met eigen geschreven songs en haar eigen interpretatie van tijdloze country klassiekers. Vorige jaar was Laura nog één van de meest bejubelde artiesten op het Dutch CMA gala.

“Ik vind het fantastisch dat ik zoveel jong talent een duwtje in de rug kan geven met mijn concert”, zegt Robby. “Ik heb door ‘The Voice van Vlaanderen’ en de steun van Natalia ook heel wat kansen gekregen en blijf daar altijd dankbaar voor. Daarom ben ik blij dat ik nu op mijn beurt nieuw country-talent in de spotlights kan zetten.”

Robby’s nieuwe album, ‘Nashville’, ligt nu in de winkel en bevat de hits, ‘I’m from the country’ en het duet met Tom De Man, ‘Driving my life away’.

Info concert: zaterdag 21 november 2015

Oktoberhallen Wieze, Schrovestraat 22a, 9280 Wieze

Tickets te verkrijgen via www.teleticketservice.com of www.oktoberhallen.be 053/71 08 44

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo