.
News Image

Tom De Man en Robby Longo in concert

 Robby Longo en ‘The Voice Van Vlaanderen'-winnaar Tom De Man zingen duet.


Robby Longo, die met ‘Nashville’, zijn derde top 10-album op rij heeft afgeleverd, mag ook een grote radiohit op zijn naam schrijven. Met Tom De Man, de winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen” nam hij het duet, ‘Driving my life away’ op, dat op 10 staat in de Radio 2 Top 30 en deze week ook zijn entree maakt in de Ultratop single charts.“Onze ‘Voice’-deelname schept een band”, zegt Robby over de samenwerking. “Toen we voor het eerst samen in de studio stonden, was er meteen een klik en Tom weet country muziek echt te waarderen”.

Ook Tom is bijzonder tevreden met de muzikale samenwerking. “In een krant stond een paar dagen geleden dat ik 500 dagen na mijn ‘Voice’-overwinning mijn eerste hit te pakken heb”, zegt hij. “Wel die hit heb ik te danken aan Robby. Het succes is zijn verdienste en ik ben blij met de samenwerking.”Het succes krijgt nu ook live een vervolg. Op 21 november geeft Robby Longo zijn “Country Birthday Concert” in Wieze en uiteraard mag Tom daarbij niet ontbreken.

“Ik kijk ontzettend uit naar dat concert”, zegt Robby. “Ik zal er met mijn full live band het repertoire van ‘Nashville’ brengen, maar natuurlijk ook samen met Tom de hit ‘Driving my life away’. Dat wordt zeker één van de hoogtepunten van de avond.”