.
News Image

Q-music zoekt foutste liedje aller tijden

Q-music gaat weer op zoek naar het foutste liedje aller tijden.

De laatste vrijdag van juni staat bij Q-music traditioneel volledig in het teken van foute muziek. Q-dj's Sven Ornelis & Kürt Rogiers presenteren de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit. Sfeer gegarandeerd: een heleboel Vlaamse artiesten die in de lijst staan, komen graag hun liedje live zingen in de Q-studio.
Op Q-music.be kunnen luisteraars hun favoriete liedjes in de Foute 128 stemmen. Meteen na de Foute 128 kaapt Q-dj Wim Oosterlinck de hele avond de ether met De Verschrikkelijk Leutige Backstage @ De Foute Party Radioshow. Live vanuit de coulissen van De Foute Party.
Daar komen al voor het 13e jaar op rij liefst 20.000 Q-luisteraars het schooljaar uitzwaaien. Het uit de hand gelopen Q-personeelsfeest is uitzonderlijk vroeg uitverkocht, maar goed nieuws: de allerlaatste tickets kun je tijdens de Foute 128 winnen op de radio.
De line-up moet zowat de foutste ooit zijn: de Village People geven voor het eerst in 5 jaar het beste van zichzelf op een Vlaams podium. Ook de Vengaboys, Captain Jack en 2 Fabiola zijn van de party partij. Uit het thuisland hebben de Vlaamse hitwonders Christoff, Phil Kevin, Bart Kaëll en Sam Gooris hun komst aangekondigd. En als letterlijke klap op de vuurpijl brengt Lou Deprijck zijn samba-medley mee, want de Foute Party vindt natuurlijk plaats in volle WK-tijden.