.
News Image

Ook Village People op Foute Party Q-music

Wie kent ze niet? De cowboy, de agent, de bouwvakker, de soldaat, de motorrijder en de Indiaan die echt iédereen kunnen doen meezingen. Op vrijdag 27 juni geven de Village People voor het eerst in 5 jaar het beste van zichzelf op een Vlaams podium. Reden genoeg: liefst 20.000 foute muziekliefhebbers zakken af naar Flanders Expo, al dan niet verkleed, voor de Foute Party van radiozender Q-music.
Eerder hadden ook al de Vengaboys, Captain Jack en 2 Fabiola hun komst naar het uit de hand gelopen Q-personeelsfeest aangekondigd. Daar worden, naast de Village People, nu ook de Vlaamse hitwonders Christoff, Phil Kevin, Bart Kaëll en Sam Gooris aan toegevoegd. Als letterlijke klap op de vuurpijl brengt Lou Deprijck zijn samba-medley mee, want de Foute Party vindt natuurlijk plaats in volle WK-tijden.
Er zijn nog een paar duizend tickets, die je kunt bestellen via Q-music.be.

De opwarming van de Foute Party hoor je op de radio. Traditioneel staat de laatste vrijdag van juni bij Q-music volledig in het teken van foute muziek. Overdag presenteren Sven Ornelis & Kürt Rogiers al jaren de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit -gekozen door de luisteraars. Nadien neemt Wim Oosterlinck het de hele avond over vanuit de backstage van de Foute Party.
Foute 128, op vrijdag 27 juni vanaf 6 uur 's ochtends de hele dag op Q-music.
Foute Party, op vrijdag 27 juni in Flanders Expo in Gent.