.
Gene Thomas
vrijdag 8 juli 2022

Zij komen woensdag naar Zomerhit

Dit is de lineup.

Sinds maandag zijn de twintig genomineerden voor Zomerhit bekend en kan er gestemd worden via de VRT NU-app. Die kanshebbers op de trofee zijn de komende weken allemaal te gast op Radio2. Ze treden natuurlijk ook op tijdens een van de zes televisieshows van Eén, maar er is nog veel meer: Zomerhit-winnaars van vroeger zijn erbij en er worden verrassende duetten gezongen. Ook internationale toppers komen langs. Er valt zoveel te beleven en jij moet daar niets van missen, zes weken lang op Eén én Radio2, zowel op televisie, radio, als online.

De eerste halte van Zomerhit is De Panne. De studio van Radio2 staat er van maandag 11 tot en met zaterdag 23 juli. Tussen 10 en 20 uur ben je harte welkom op de zeedijk in De Panne, ter hoogte van het Leopold I-monument. Op dinsdag 12 en woensdag 13 juli neemt Eén de eerste twee televisieshows op. Die zijn gratis en vrij toegankelijk voor iedereen.

Wie komt er langs op dinsdag 12 juli?
Axelle, Clouseau, Margriet Hermans, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader & Regi, Belle Perez, Helmut Lotti, Wim Soutaer, Jérémie Makiese, Maksim, S10 en Vengaboys.

Wie komt er langs op woensdag 13 juli?

De line-up voor de tweede opname is pas sinds 17 uur bekend:
Brysa, Camille, Gene Thomas, Grace, Jérémie Makiese, Laura Tesoro, Kate Ryan, Luc Steeno, Margriet Hermans, Mathias Vergels, The Starlings en T-Spoon


De show begint om 21.15 uur op de zeedijk in De Panne, ter hoogte van het Leopold I-monument. Welkom!

Download onze app voor iOS of Android