.
Red Star Line
maandag 20 maart 2023

Overweldigende wereldpremière voor spektakel-musical Red Star Line!

"We hebben de lat nog wat hoger gelegd"

Zondag was het eindelijk zover: in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs beleefde de nieuwe spektakel-musical Red Star Line zijn wereldpremière. Omdat er voor elke hoofdrol twee acteurs gecast werden, waren er dan ook twee voorstellingen vandaag. Pers en publiek waren het er unaniem over eens dat Red Star Line een waardige opvolger is geworden van de succesmusical 40-45. Het grote publiek scheept bovendien heel graag in bij Red Star Line want momenteel zijn er al meer dan 200.000 tickets de deur uit.

Het was een drukke en spannende dag in het Studio 100 Pop-Up Theater want na drie jaar van intense voorbereiding was het zondag eindelijk de grote wereldpremière van Red Star Line. Heel wat prominenten zakten af naar Puurs om dit speciale moment mee te maken. Zij waren dan ook getuige van een wereldpremière in de letterlijke én figuurlijke betekenis van het woord.

Het publiek werd naast spectaculaire scènes met heel wat special effects, ook getrakteerd op grote dansscènes in het bruisende New York. Daarnaast was er ook plaats voor meer intieme momenten die naar de keel grepen. Het technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgt ervoor dat alle toeschouwers op een unieke manier meegezogen worden in het verhaal en creëren een uniek filmisch gevoel.

Red Star Line is de opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Ook deze voorstelling is opnieuw een emotionele rollercoaster geworden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden tijdens deze reis ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

Gert Verhulst, bezieler: "Ik ben enorm blij en trots dat we Red Star Line vandaag aan het grote publiek kunnen tonen. Gedurende een lange en intense periode is er bijzonder hard en met zoveel passie aan deze voorstelling gewerkt. Opnieuw hebben we de lat voor onszelf weer wat hoger gelegd en dat kan alleen maar als iedereen er 300% voor gaat. Vandaag zijn we er absoluut klaar voor om dit gigantisch schip te laten uitvaren!"

De cast van Red Star Line
Jan - Jonas Van Geel & Jelle Cleymans
Marie - Lotte Stevens & Ianthe Tavernier
Louise - Charlotte Boudry & Charlotte Verduyn
Walter - Peter Van den Begin & Peter Van de Velde
Jakob - Carry Goossens & Frans Van der Aa
Martha - Free Souffriau & Laura Seys
Rosalie - Marleen Merckx & Vera Mann
Jef - Jan Schepens & Peter Thyssen
Cyriel - Nordin De Moor, Michiel De Meyer & Leendert De Vis
Zulma - Hilde Van Wesepoel & Goele De Raedt
Odillon - Dirk Van Vaerenbergh & Ludo Hoogmartens

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Op dit moment zijn er al meer dan 200.000 tickets de deur uit. Er zijn reeds verlengingen aangekondigd tot en met november 2023.

Tickets & info via www.redstarline.nu

Meest recente foto’s van Gert Verhulst, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Ianthe Tavernier, Peter Van Den Begin, Peter Van De Velde, Free Souffriau, Carry Goossens, Marleen Merckx, Vera Mann en Jan Schepens: